Predsjednik

Ime
Lucian Vukelić

Oleg Butković

12.03.2020.

Danas je potpisan ugovor za radove na trenutno najskupljem infrastrukturnom projektu u Hrvatskoj. Radi se o projektu HŽ Infrastrukture vrijednom ukupno oko 300 milijuna €. Odabrani izvođač je turska kompanija Chengiz Insaat uz rok dovršetka radova od tri i pol godine.

Andrej Plenković za Novi list

09.03.2020.

Andrej Plenković za Novi list: Izloženost RH prema Uljanik Grupi po jamstvima koja su izdana prije nas iznosila je više od 4 mlrd. kuna. Te smo obveze morali podmiriti i unatoč tome ostvarili proračunski višak. Kako su dijeljene potpore i izdavana ta jamstva? Za što je potrošen novac?

Split

31.01.2020.

Dane poslova u turizmu četvrtu godinu zaredom zajedno organiziraju Ministarstvo rada i Ministarstvo turizma. Cilj manifestacije je direktan kontakt poslodavaca iz sektora turizma i tražitelja zaposlenja.

Split

31.01.2020.

Završnicu četvrtog izdanja Dana poslova u turizmu svečano su otvorili državna tajnica Ministarstva rada i mirovinskog sustava, Majda Burić, pomoćnica ministra turizma Monika Udovičić, ravnatelj Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, Ante Lončar te zamjenik gradonačelnika grada Splita, Nino Vela koji

HDZ

25.01.2020.

Poštovane članice i članovi Hrvatske demokratske zajednice,