27.11.2023.
Prošlog tjedna u prostorijama Županijske organizacije HDZ PGŽ provedeni su izbori Mladeži HDZ PGŽ. Odlukom članova Mladež je dobila novo vodstvo na čelu s predsjednicom Magdalenom Vrkić.
26.11.2023.
Dana 18. studenog 2023. u ime Gradskog odbora HDZ Kastav, predsjednica Irena Kukurin Barić odala je počast stradalima u Škabrnji.
17.11.2023.
Dan sjećanja na žrtve Domovinskog rata i Dan sjećanja na žrtvu Vukovara i Škabrnje, 18. studenoga, označava posebno emotivan trenutak u našoj povijesti. HDZ PGŽ s dubokim pijetetom i trajnom zahvalnošću odaje počast onima koji su položili svoje živote za slobodu naše domovine.
11.11.2023.
Prošlog tjedna u prostorijama Gradske organizacije HDZ Rijeka provedeni su izbori Mladeži HDZ Rijeka. Odlukom članova Mladež je dobila novo vodstvo na čelu s predsjednikom Markom Smojverom. Novi dopredsjednici Mladeži su Ivan Prpić, Mara Legac, Josip Tabula i Mateo Prpić. Članica predsjedništva u ovom mandatu bit će Iva Smoljan, dok je funkcija tajnice Mladeži povjerena Doris Grgurić.
07.11.2023.
Na 26. sjednici Općinskog vijeća Općine Matulji , za predsjednicu vijeća jednoglasno je izabrana HDZ-ova vijećnica Iva Letina. Rezultat je to višegodišnjeg rada i dogovora postignutog na konstituirajućoj sjednici prije dvije godine. U dosadašnjem radu imali smo dobru podršku i suradnju s načelnikom i ostalim vijećnicima, te se nadamo daljnjoj dobroj suradnji. U vrijeme našeg predsjedavanja želimo biti pristupačniji mještanima , poboljšati komunikaciju, kako bi lakše rješavali tekuće problematike, te nastaviti raditi na započetim projektima i započinjati nove projekte i programe koji su važni za razvoj i napredak našeg kraja.
06.11.2023.
Novi priključak na autocestu - velika prednost za naše mještane koja se očituje kroz prometno rasterećenje centra Matulja i bolju povezanost za preostala područja općine
31.10.2023.
U delničkom mjesnom odboru osvojena je apsolutna većina od gotovo 55% glasova
30.10.2023.
Jakov Džafić ponovno izabran za predsjednika Mladeži HDZ Matulji, a izabrani i članovi nadzornog odbora i općinskog odbora mladeži
04.10.2023.
Formiranjem izmišljenog "Vijeća građana", kao odgovor na debakl SDP-a na nedavnim izborima za Vijeća MO, gradonačelnik Rijeke Marko Filipović pokušava relativizirati Mjesne odbore kao jedinu sponu između stanovništva i riječke vlasti. Umanjujući značaj Mjesnih odbora Marko Filipović i riječki SDP šalju jasnu poruku da ih za legitimno izabrane predstavnike građana jednostavno nije briga i da će u nadi da će time isprati gorak okus izbornog poraza učiniti sve što je potrebno pa čak i ugušiti riječku (socijal)demokraciju kojom se toliko diče! Jedno je sigurno, što prije prihvate svoju sudbinu političkih gubitnika bit će im lakše obzirom da ih u 2024. očekuje novi poraz socijaldemokratke partije!