Izbori 2021

Novo vodstvo Mladeži HDZ-a Primorsko-goranske županije

01.12.2021.
Proveden je izbor novog vodstva Mladeži Hrvatske demokratske zajednice na svim razinama – od nacionalne do lokalne razine te je tako izabrano i novo vodstvo Mladeži Primorsko-goranske županije.
Mladež HDZ PGŽ 2021

Novi predsjednik MHDZ PGŽ je Josip Ukalović, a na Konstituirajućoj sjednici održanoj 30. studenog u prostorijama HDZ-a u Rijeci izglasano je i predsjedništvo na mandat od dvije godine. Za potpredsjednike Županijske organizacije izabrani su Vedran Barjašić, Tena Peričić, Josip Tabula i Magdalena Vrkić, tajnik će biti Marko Smojver, a član predsjedništva Jakov Džafić. 

Ujedno je održana i prva sjednica novog saziva Primorsko-goranske Mladeži na kojoj je novi predsjednik iznio svoje viđenje i plan rada Mladeži u ovom mandatu te ih pozvao na suradnju i davanje konstruktivnih prijedloga. 

Mladež će prije svega svojim idejama nastojati poboljšati život svih mladih u zajednici kroz razne aktivnosti koje će putem društvenih mreža učiniti vidljivijima. Održavat će se razne edukacije, radionice i konferencije kako bi se mladima približile teme koje su im zanimljive te koje im mogu i kasnije koristiti u privatnom i profesionalnom životu.

Novost je i da će se sjednice Županijskog odbora održavati svaki puta u drugom gradu PGŽ-a kako bi se poradilo i na jačanju i brojnosti Mladeži u cijeloj županiji. Domaćin iduće sjednice u siječnju bit će Novi Vinodolski.