Lokalni izbori

Predstavljanje liste za Gradsko vijeće Grada Novog Vinodolskog ispred koalicije HDZ-HSS

01.05.2021.
Lista kandidata za Gradsko vijeće HDZ-HSS

Danas  je u Novom Vinodolskom predstavljena lista za izbor članova Gradskog vijeća Grada Novog Vinodolskog u koaliciji HDZ – HSS. Nositelj liste za Gradsko vijeće je Oleg Butković. 

1. Oleg Butković
2. Tena Peričić
3. Marijana Špalj
4. 
Hrvoje Sokolić
5. 
Ana Jovanović
6. 
Velibor Topolovec
7. 
Marinko Buljat
8. 
Nenad Cvitković
9. 
Iva Uremović
10. 
Dragana Baričević
11. 
Zoran Djak
12. 
Tatjana Lekaj
13. 
Neven Pavelić

Kandidati na listi koalicije HDZ-HSS su osobe koje su svojim poslovnim karijerama i društvenim angažmanom prepoznatljive građanima Novog Vinodolskog te se radi se o izuzetno kvalitetnom timu ljudi. Prisutna su neka imena koja su već bila na listi prije četiri godine, no tu su i nova imena kako se listu osvježilo novim kvalitetnim ljudima. 

Obzirom na pandemiju koronavirusa kandidat za gradonačelnika Tomislav Cvitković ima svoju Facebook stranicu čime je olakšana komunikacija sa svim građanima Novog Vinodolskog. Ipak, s obzirom da ne koriste svi građani društvene mreže, Tomislav Cvitković obraća se danas i putem medija. 

"Prioriteti aktualne politike su razvoj i stvaranje boljih uvjeta za život svih građana Novog Vinodolskog te sam duboko uvjeren da je to zapravo pravi smisao bavljenja politikom.

Kampanju ćemo nastaviti svakodnevnim izlaganjem dijelova našeg izbornog programa na društvenim mrežama, a cjelokupni program moći ćete pročitati u našim promidžbenim materijalima.

Ujedno pozivam sve svoje drage sugrađanke i sugrađane da se ne ustručavaju postavljati pitanja te ukazivati na određene probleme, što će uvelike pomoći meni i mom timu u daljnjem radu" istaknuo je Tomislav Cvitković.