Predsjednik Vlade RH i ministrica turizma i sporta u posjetu Matuljima

Premijer Andrej Plenković i ministrica turizma i sporta Nikolina Brnjac u posjetu Matuljima.

05.09.2021.
Predsjednik Vlade Republike Hrvatske i Hrvatske demokratske zajednice Andrej Plenković i ministrica turizma i sporta Nikolina Brnjac su zajedno posjetili Matulje, te su prilikom posjeta zajedno s članovima HDZ-a Matulji na čelu s predsjednicom O.O. HDZ Matulji i potpredsjednicom općinskog vijeća Matulji Ivom Letinom razgovarali o budućim projektima za Matulje. Ovom susretu je također prisustvovao predsjednik općinskog vijeća Matulji Slobodan Juračić.

Predsjednik Vlade Republike Hrvatske i Hrvatske demokratske zajednice Andrej Plenković i ministrica turizma i sporta Nikolina Brnjac su u petak zajedno posjetili Matulje, te su prilikom posjeta zajedno s članovima HDZ-a Matulji  na čelu s predsjednicom O.O. HDZ Matulji i potpredsjednicom općinskog vijeća Matulji Ivom Letinom razgovarali o budućim projektima za Matulje.  Ovom susretu je također prisustvovao predsjednik općinskog vijeća Matulji Slobodan Juračić. 

Prilikom posjeta Premijer Andrej Plenković je istaknuo kako je upravo ova Vlada itekako puno uložila u ovaj kraj, pokazala je da je bitno surađivati s Vladom kako bi se započelo jače razvijanje radne zone i ostalih projekata. Osim velikih projekata, važni su i mali projekti, koji rješavaju tekuće probleme mještana Matulja.

Čvor Trinajstići i razvijanje zagrebačke obale koja je od iznimne važnosti za radnu zonu u Matuljima, te niz projekata u Primorsko-goranskoj županiji je dokaz  kako se to radi i sinergije Vlade RH, te je ovo dokaz koliko Vlada RH je uložila ne samo u županiju nego i u ove krajeve., kazavši kako će vertikalna suradnja od lokalne, preko regionalne do državne razine, ubrzati razvoj i donijeti prosperitet Matuljima.

Autor slika: J.Dž

Autor teksta: J.Dž.