IZABRANO NOVO VODSTVO MLADEŽI HDZ RIJEKA

PROVEDENI SU IZBORI MLADEŽI GRADSKE ORGANIZACIJE HDZ RIJEKA - MARKO SMOJVER IZABRAN ZA NOVOG PREDSJEDNIKA!

11.11.2023.
Prošlog tjedna u prostorijama Gradske organizacije HDZ Rijeka provedeni su izbori Mladeži HDZ Rijeka. Odlukom članova Mladež je dobila novo vodstvo na čelu s predsjednikom Markom Smojverom. Novi dopredsjednici Mladeži su Ivan Prpić, Mara Legac, Josip Tabula i Mateo Prpić. Članica predsjedništva u ovom mandatu bit će Iva Smoljan, dok je funkcija tajnice Mladeži povjerena Doris Grgurić.

Veliki odaziv Mladeži za aktivno sudjelovanje potvrđuje sve veći angažman mladih za bavljenje politikom i društvenu interakciju. Riječkom HDZ-u svakodnevno pristupaju novi mladi ljudi željni participacije i socijalnog djelovanja za još bolju i uspješniju Hrvatsku. Rezultat je to rada Gradske organizacije HDZ-a u Rijeci koja je prepoznata kao jedina i prava opcija nasuprot letargičnom SDP-u u našem gradu.

Nakon provedenih izbora, ovog tjedna održana je i prva sjednica Predsjedništva i Gradskog odbora Mladeži na kojoj su prezentirani rezultati izbora i donesen jasan zaključak kako je pred Hrvatskom uzbudljiva superizborna 2024. godina u kojoj ćemo osvojiti treći uzastopni mandat!


Izrazito mi je drago vidjeti kako iz dana u dan rastemo kao Gradska organizacija i kako je među nama sve jači osjećaj pripadnosti. Mladi su temelj našeg društva, nosioci novih ideja i rješenja, a u riječkom HDZ-u ideja ne nedostaje! Na ovim izborima izabrano je novo vodstvo mladeži i uvjeren sam kako će zajedništvo i suradnja među nama jačati iz dana u dan. Od iskusnih utemeljitelja do naše perspektivne mladeži, svatko ima svoju ulogu u ostvarivanju bolje Hrvatske! Pred nama je puno novih izazova, ali uz ovakve mlade mišljenja sam kako rezultati neće izostati. Nitko nije ovoliko učinio za mlade koliko aktualna Vlada premijera Plenkovića i to mladi prepoznaju, zato i ne čudi sve veći broj članova naše Mladeži. Sretan sam i ponosan da mladi u gradu Rijeci prepoznaju HDZ kao jedinu ispravnu političku opciju i s velikim žarom prate politička zbivanja, a to potvrđuju i trendovi, kako u cijeloj Hrvatskoj tako i u našem gradu. Ovim putem čestitam novom predsjedniku Mladeži Marku Smojveru i svim izabranim članovima Gradskog odbora mladeži, ističe predsjednik GO HDZ Rijeka Josip Ostrogović.


Još jednom zahvaljujem na povjerenju svima koji su me izabrali da obnašam dužnost predsjednika MHDZ Rijeka te čestitam izabranim članovima u ostalim tijelima. Pred nama je zahtjevno razdoblje gdje ćemo morati biti maksimalno pripravni, budući da nam slijedi „superizborna“ godina, odnosno parlamentarni, europarlamentarni i predsjednički izbori. Svatko tko želi raditi i aktivno sudjelovati u radu Mladeži je dobrodošao, za svakoga ima mjesta te je svatko slobodan dati inicijativu za štogod smatra da je korisno i dobro za Mladež, a također i za stranku generalno. Naša puna podrška ide Gradskoj organizaciji HDZ Rijeka na čelu s predsjednikom Josipom Ostrogovićem te sam uvjeren kako ćemo imati odličnu suradnju koja će rezultirati uspješnim rezultatima u Rijeci u svim nadolazećim izbornim ciklusima, istaknuo je novoizabrani predsjednik Mladeži HDZ Rijeka Marko Smojver.