Lokalni izbori 2021.

Što je to FER u huškačkim nasrtajima na HDZ Fernando?

28.05.2021.
Opatijski pretendent na mjesto gradonačelnika Opatije u sinoćnoj emisiji sučeljavanja sa nezavisnim kandidatom Ivom Dujmićem bez ikakvog povoda se je u maniri svojih stranačkih mentora obrušio na HDZ. Koji je cilj poticanja mržnje prema HDZ-u?

Sinoć na kanalu RI imao sam priliku gledati sučeljevanje kandidata za gradonačelnika Opatije gosp. Dujmića i druga Kirigina.
Drug Kirigin s drugom Peđom Grbinom opet ne može ne spomenuti opatijski HDZ, pa je tako bilo i sinoć u emisiji. Žalosno je da jedan partijski drug plaši Opatijke i Opatijce s HDZ-om kako smo nepoželjna politička stranka u Opatiji.

Po njegovim neprimjerenim istupima radi vrlo ozbiljne podjele građana u Gradu Opatiji. Na žalost ispada ako nisi u SDP-u Opatije, nisi Opatijac. Zastrašivanje i blaćenje HDZ-a nije ništa drugo doli diskriminacija, da ne koristim još neku drugu riječ. Što to znači, blati sve one ljude koji su tijekom svih ovih godina od 1990. godine  pa nadalje svoj glas dali HDZ-u kako bi ih HDZ zastupao u Gradskom vijeću Opatije. HDZ je tu i danas.

Stoga, pozivam sve članove i simpatizere HDZ-a Opatije da iziđu u nedjelju na izbore i obave svoju građansku dužnost, a svoje nezadovoljstvo ovakvim ponašanjem NE FER Fernanda iskažu križanjem njegovog imena na listiću.

S poštovanjem,
Predsjednik g.o. HDZ-a Opatija
Marko Ćorić