LOKALNI IZBORI

Tomislav Cvitković, kandidat koalicije HDZ-HSS za gradonačelnika Grada Novog Vinodolskog

28.04.2021.
Kandidat za gradonačelnika Grada Novog Vinodolskog ispred koalicije HDZ-HSS, Tomislav Cvitković, magistrirao je na poslijediplomskom specijalističkom studiju Marketing menadžment. Tomislav dugi niz godina sudjeluje na kulturnim, sportskim i ostalim društvenim događanjima te je aktivan u radu udruga na području grada Novog Vinodolskog.

Tomislav Cvitković je rođen 5. siječnja 1983. godine u Rijeci. Završio je srednju ekonomsku školu dr. Antuna Barca u Crikvenici, diplomirao na Ekonomskom fakultetu u Rijeci, gdje je ujedno i magistrirao na poslijediplomskom specijalističkom studiju Marketing menadžment.

Od 2012. do 2017. godine zaposlen je u Gradskoj upravi Grada Novog Vinodolskog, a na lokalnim izborima održanim 21. svibnja 2017. godine kandidirao se za zamjenika gradonačelnika Grada Novog Vinodolskog. Dužnost zamjenika gradonačelnika obnaša od objave konačnih rezultata Lokalnih izbora, odnosno od 26. svibnja 2017. godine.

Duži niz godina sudjeluje u kulturnim, sportskim i ostalim društvenim događanjima, potpredsjednik je NK Vinodol Novi Vinodolski, tajnik Zavičajne udruge Klenovica i tajnik BK Drin Klenovica.

Pored radnog iskustva u lokalnoj samoupravi i vrsnog poznavanja načina funkcioniranja iste - što smatra svojom velikom prednošću, kroz sve gore navedene društvene aktivnosti je svakodnevno imao prilike biti prisutan među svojim sugrađanima te na taj način slušati njihove probleme, komentare, savjete, kritike i pohvale. Na tome se ovim putem od srca zahvaljuje te će njegova vrata, kao i do sada, za sve sugrađane uvijek biti otvorena. 

Svoje iskustvo i stečeno znanje će koristiti i u daljnjem radu u svrhu postizanja još boljih rezultata i unaprjeđenja kvalitete života u našem Gradu, jer... ljestvica je visoko postavljena.