Predsjednik

Ime
Ivana Pečnik-Kastner

Izbori

31.10.2023.

Na izborima za mjesne odbore u Delnicama potpunu dominaciju je preuzeo HDZ predvođen predsjednicom delničkog HDZ-a Ivanom Pečnik Kastner.

Pečnik Kastner predsjednica, Rački, Gašparac i Gadanec podpredsjednici

18.10.2021.

Iza nas su još jedni unutarstranački izbori koji su se održali 17.10.2021. u Radničkom domu u Delnicama. Za predsjednicu GO HDZ-a Delnice je potvrđena Ivana Pečnik Kastner, dok su za podpredsjednike izabrani Ivan Rački, Josip Gašparac i Ines Gadanec.

Izborna skupština TO HDZ Delnice, Crni Lug i Brod na Kupi

12.10.2021.

U sklopu unutarstranačkih izbora prošli tjedan održane su izborne skupštine temeljnih organizacija u Delnicama za temeljne ogranke HDZ Delnice, Crni Lug i Brod na Kupi. Birali su se  predsjednik, podpredsjednik, izvršni odbor i izaslanik na izbornu skupštinu gradske organizacije HDZ Delnice.

Ivana Pečnik Kastner službeno potvrdila svoju kandidaturu za izbor gradonačelnice Grada Delnice

29.04.2021.

Protekli tjedan obilježio je skupljanje potpisa potpore za gradonačelnicu i župana u Delnicama, Crnom Lugu i Brodu na Kupi..Sa ponosom možemo reći da smo u rekordnom roku sakupili i više nego dovoljno potpisa ...Ovim putem želimo i zahvaliti dragim sugrađankama i sugrađanima na ukazanom povjerenj

Lokalni izbori 2021.

29.03.2021.

U petak 26.03.2021. na press konferenciji Ivana Pečnik Kastner objavila je svoju kandidaturu za gradonačelnicu Grada Delnica.

Međunarodni Dan žena

09.03.2021.

Danas je GO HDZ-a Delnice na čelu s Ivanom Pečnik Kastner , kandidatkinjom za gradonačelnicu Grada Delnica, obilježila međunarodni Dan žena prigodnim čestitkama i darivanjem cvijeća svojim sugrađankama ...