Predsjednik

Ime
Iva Letina

Predsjednik Vlade RH i ministrica turizma i sporta u posjetu Matuljima

05.09.2021.

Predsjednik Vlade Republike Hrvatske i Hrvatske demokratske zajednice Andrej Plenković i ministrica turizma i sporta Nikolina Brnjac su u petak zajedno posjetili Matulje, te su prilikom posjeta zajedno s članovima HDZ-a Matulji  na čelu s predsjednicom O.O.

Ministar Ćorić u posjetu Matuljima

30.08.2021.

Danas je  ministar gospodarstva i održivog razvoja Tomislav Ćorić  posjetio Matulje gdje su ga dočekali članovi O.O. HDZ Matulji te predsjednica O.O. HDZ Matulji i potpredsjednica općinskog vijeća Matulji Iva Letina.

Potvrda da HDZ jača u PGŽ-u

29.07.2021.

Na jučerašnjoj sjednici je konstituirano Općinsko vijeće Matulji, na kojoj su bili prisutni naši članovi i to predsjednica HDZ-a Matulji Iva Letina, te članovi Igor Barak i Ivan Lipovac na kojoj je Iva Letina izabrana za potpredsjednicu Općinskog vijeća, te će za

Konstituirajuća sjednica Općinskog vijeća Općine Matulji

16.06.2021.

Matulji-  jučer, 15. lipnja 2021, se održala prva konstituirajuća sjednica Općinskog vijeća Matulji i to u novom sazivu, gdje su naši članovi i novi vijećnici , predsjednica O.O. HDZ Matulji Iva Letina , te potpredsjednik O.O.

LOKALNI IZBORI 2021.

27.05.2021.

Danas se u Opatiji održala tiskovna konferencija  na kojem je naša predsjednica O.O. HDZ Matulji Iva Letina pružila podršku našem kandidatu za župana Gari Cappelli, te je pozvala birače da izađu ove nedjelje na birališta i daju svoj glas Gariju Cappelli.

LOKALNI IZBORI 2021

04.05.2021.

Matulji – Ministar mora, prometa i infrastrukture Oleg Butković danas je u Matuljima dao podršku HDZ-ovoj kandidatkinji za načelnicu Ivi Letini