Predsjednik

Ime
Josip Ukalović

Da bi se mladim ljudima omogućilo da do izražaja dođu njihovi interesi, u Hrvatskoj demokratskoj zajednici 13. rujna 1990. utemeljena je Mladež HDZ-a.

Mladež HDZ-a prvi je stranački podmladak u Hrvatskoj koji je uključen na Internet od svibnja 1996. godine.

MHDZ pomladak je Hrvatske demokratske zajednice (u daljnjem tekstu: HDZ) koja okuplja članove HDZ-a radi profiliranja i izgradnje stranački opredijeljenih mladih ljudi te dodatnog određivanja mladoga dijela članstva HDZ-a u odnosu na brojna životna i egzistencijalna pitanja naroda i njegove mladosti.

Izbori 2021

01.12.2021.

Novi predsjednik MHDZ PGŽ je Josip Ukalović, a na Konstituirajućoj sjednici održanoj 30. studenog u prostorijama HDZ-a u Rijeci izglasano je i predsjedništvo na mandat od dvije godine.

Počinje škola

07.09.2020.

Drage učenice i učenici, a osobito prvašići, želimo vam puno sreće i uspjeha u novoj školskoj godini. Školovanje donosi razne izazove, nova znanja i zahtjevne zadatke, a ove školske godine donosi i novu odgovornost. Budite odgovorni, slušajte svoje roditelje i učitelje... 

Mladež HDZ Rijeka

04.08.2020.

Danas je Mladež HDZ-a grada Rijeke prisustvovala otkrivanju spomenika poginulim hrvatskim braniteljima s područja Mjesnog odbora Zamet na temelju inicijative Temeljnog ogranka HDZ Zamet.