15.09.2021.
Pripremni radovi počet će odmah po potpisivanju ugovora a rok završetka obilaznice je tri godine.
05.09.2021.
Predsjednik Vlade Republike Hrvatske i Hrvatske demokratske zajednice Andrej Plenković i ministrica turizma i sporta Nikolina Brnjac su zajedno posjetili Matulje, te su prilikom posjeta zajedno s članovima HDZ-a Matulji na čelu s predsjednicom O.O. HDZ Matulji i potpredsjednicom općinskog vijeća Matulji Ivom Letinom razgovarali o budućim projektima za Matulje. Ovom susretu je također prisustvovao predsjednik općinskog vijeća Matulji Slobodan Juračić.
30.08.2021.
Ministar gospodarstva i održivog razvoja Tomislav Ćorić se u Matuljima susreo s predsjednicom O.O. HDZ Matulji i potpredsjednicom općinskog vijeća Matulji Ivom Letinom te su dogovorili daljnju suradnju s ministarstvom. Susretu su također prisustvovali načelnik općine Matulji Vedran Kinkela i saborska zastupnica Majda Burić.
05.08.2021.

Iskazujemo posebnu zahvalnost i poštovanje svim hrvatskim braniteljima čiji su životi utkani u temelje naše Domovine. Ponosni smo na njihovu hrabrost i požrtvovnost te na vizionarstvo i državničko umijeće prvog hrvatskog predsjednika dr. Franje Tuđmana.

[...]
29.07.2021.
Na jučerašnjoj sjednici je konstituirano Općinsko vijeće Matulji, na kojoj su bili prisutni naši članovi i to predsjednica HDZ-a Matulji Iva Letina, te članovi Igor Barak i Ivan Lipovac na kojoj je Iva Letina izabrana za potpredsjednicu Općinskog vijeća, te će za dvije godine preuzeti mjesto predsjednice Općinskog vijeća Matulji, time je pokazano kako HDZ jača u Primorsko goranskoj županiji te isto tako pokazuje odličan posao koji radi HDZ Matulji.
16.06.2021.
Matulji- jučer, 15. lipnja 2021, se održala prva konstituirajuća sjednica Općinskog vijeća Matulji i to u novom sazivu gdje su naši članovi , predsjednica O.O. HDZ Matulji Iva Letina , te potpredsjednik O.O. HDZ Matulji Ivan Lipovac i naš član O.O. HDZ Matulji Igor Barak , svečano položili prisegu.
01.06.2021.
Na lokalnim izborima održanim dana 16. svibnja 2021. godine Mišel Šćuka odabran je za načelnika Općine Ravna Gora te nastavlja sa radom i razvitkom Općine kao i protekle četiri godine svog načelničkog mandata.
31.05.2021.

Dragi prijatelji,

hvala Vam na brojnoj potpori koju ste mi ukazivali tijekom protekih mjeseci, osobito u samoj završnici drugog kruga ovih izbora.

[...]
30.05.2021.

Dana 30.svibnja, prisjećamo se ostvarenog povijesnog sna hrvatskog narod

[...]