21.01.2024.
Na današnjim izborima za članove vijeća mjesnih odbora na području Općine Baška, prema rezultatima izbora kandidacijska lista HDZ-a  pobjedila je u sva 4 mjesna odbora.
08.01.2024.
Sretnu Novu godinu, puno zdravlja i dobrih želja s vjerom u bolje sutra
22.12.2023.
09.12.2023.
Pod njegovim vodstvom, Hrvatska je međunarodno priznata, obranjena i oslobođena. Svojom je državničkom mudrošću omogućio mirnu reintegraciju Hrvatskog Podunavlja, a državotvornom vizijom zacrtao naš euroatlantski put.
27.11.2023.
Prošlog tjedna u prostorijama Županijske organizacije HDZ PGŽ provedeni su izbori Mladeži HDZ PGŽ. Odlukom članova Mladež je dobila novo vodstvo na čelu s predsjednicom Magdalenom Vrkić.
26.11.2023.
Dana 18. studenog 2023. u ime Gradskog odbora HDZ Kastav, predsjednica Irena Kukurin Barić odala je počast stradalima u Škabrnji.
17.11.2023.
Dan sjećanja na žrtve Domovinskog rata i Dan sjećanja na žrtvu Vukovara i Škabrnje, 18. studenoga, označava posebno emotivan trenutak u našoj povijesti. HDZ PGŽ s dubokim pijetetom i trajnom zahvalnošću odaje počast onima koji su položili svoje živote za slobodu naše domovine.
11.11.2023.
Prošlog tjedna u prostorijama Gradske organizacije HDZ Rijeka provedeni su izbori Mladeži HDZ Rijeka. Odlukom članova Mladež je dobila novo vodstvo na čelu s predsjednikom Markom Smojverom. Novi dopredsjednici Mladeži su Ivan Prpić, Mara Legac, Josip Tabula i Mateo Prpić. Članica predsjedništva u ovom mandatu bit će Iva Smoljan, dok je funkcija tajnice Mladeži povjerena Doris Grgurić.
07.11.2023.
Na 26. sjednici Općinskog vijeća Općine Matulji , za predsjednicu vijeća jednoglasno je izabrana HDZ-ova vijećnica Iva Letina. Rezultat je to višegodišnjeg rada i dogovora postignutog na konstituirajućoj sjednici prije dvije godine. U dosadašnjem radu imali smo dobru podršku i suradnju s načelnikom i ostalim vijećnicima, te se nadamo daljnjoj dobroj suradnji. U vrijeme našeg predsjedavanja želimo biti pristupačniji mještanima , poboljšati komunikaciju, kako bi lakše rješavali tekuće problematike, te nastaviti raditi na započetim projektima i započinjati nove projekte i programe koji su važni za razvoj i napredak našeg kraja.