07.09.2020.

Drage učenice i učenici, a osobito prvašići, želimo vam puno sreće i uspjeha u novoj školskoj godini. Školovanje donosi razne izazove, nova znanja i zahtjevne zadatke, a ove školske godine donosi i novu odgovornost. Budite odgovorni, slušajte svoje roditelje i učitelje... 

[...]
04.09.2020.
Odavanje počasti žrtvama svih totalitarnih i autoritarnih režima u općinama Čavle i Jelenje. Ppočast su odali predstavnici političkih stranaka obiju grobničkih općina, predstavnici braniteljskih udruga i predstavnica udruga udovica branitelja. Kao izaslanica predsjednika hrvatske vlade A. Plenkovića, skupu je nazočila i državna tajnica Majda Burić.
23.08.2020.
U povodu dana Europskog dana sjećanja na žrtve svih totalitarnih i autoritarnih režima predsjednik Vlade Andrej Plenković položio je u nedjelju vijenac kod Vladine spomen ploče na Golom otoku te zapalio svijeću kod spomen križa, te naglasio kako je važno njegovati kulturu sjećanja.
04.08.2020.

Danas je Mladež HDZ-a grada Rijeke prisustvovala otkrivanju spomenika poginulim hrvatskim braniteljima s područja Mjesnog odbora Zamet na temelju inicijative Temeljnog ogranka HDZ Zamet.

[...]
29.07.2020.
S pedesetak potpisa građani Viškova podnijeli su Kaznenu prijavu protiv Eko plusa, direktora Šarca te osnivača županijskog centra za zbrinjavanje otpada na Marišćini, rekao je danas novinarima HDZ-ov Dinko Beaković.
23.07.2020.

Riječki HDZ poručio je u utorak da je nužno ispitati postoji li kaznena odgovornost mjerodavnih osoba za upravljanje Županijskim centrom za odlaganje otpada Marišćinom zbog sumnje da su se prikrivali nalazi o trovanju radnika zbog vrijednosti štetnih spojeva u zraku.  HDZ-ova općinska vijećnica u

[...]
22.07.2020.

Samo 17 dana nakon parlamentarnih izbora, konstituiran je 10. saziv Hrvatskog sabora u suvremenoj RH. Gordan Jandroković s 143 glasa ZA (1 suzdržanim, a nijednim protiv) ponovno je izabran za predsjednika! Prvi put u modernoj povijesti ista će osoba i u 2.

[...]
18.07.2020.
Po dolasku u Bruxelles Plenković se sastao s predsjednicom Europske komisije Ursulom von der Leyen i predsjednikom Europskog vijeća Charlesom Michelom. Održan je video sastanak na vrhu Europske pučke stranke i odrađene konzultacije i pripreme za sutrašnje Europsko vijeće koje je, na temu proračuna, održano posljednji put u veljači.
15.07.2020.

Andrej Plenković nakon sastanka s parlamentarnom većinom: Vlada će biti manja nego danas, no sve u svoje vrijeme. Hodogram? Sutra na sjednici Vlade objavljujemo njenu „arhitekturu“, potom idem predsjedniku RH po mandat. U petak sam u Bruxellesu na Europskom vijeću, a u ponedjeljak, 20.

[...]