Lokalni izbori 2021.

35839 puta HVALA NASTAVLJAMO DALJE...


Dragi prijatelji,

hvala Vam na brojnoj potpori koju ste mi ukazivali tijekom protekih mjeseci, osobito u samoj završnici drugog kruga ovih izbora.

Kao kandidat za župana naše Primorsko-goranske županije svim njenim građanima ponudio sam svo svoje znanje i iskustvo kao i kvalitetan program za rast i razvoj svih dijelova naše županije. Upravo to je ono na čemu ćemo inzistirati u našem zajedničkom daljnjem djelovanju.

Ukazivat ćemo na probleme, nedostatke kao i na sve ono što smatramo da nije dobro i što može biti brže, bolje i kvalitetnije realizirano na dobrobit svih stanovnika PGŽ. Isto tako, podržat ćemo sve kvalitetne projekte i ono što smatramo da je dobro za naše građane. Na koncu, upravo naša Vlada RH toliko je uložila u investicije Primorsko-goranske županije i tako ćemo i nastaviti, jer mi ne gledamo boje, već ljude.

Čestitam i ovim putem Zlatku Komadini i želim uspjeh u njegovu daljnjem radu.

Na kraju, hvala od srca svim biračima koji su mi dali povjerenje, članovima HDZ i naših koalicijskih partnera na bezrezervnoj podršci u našoj priči! Posebno hvala našoj Mladež HDZ Rijeka koji su kao i uvijek ponijela velik teret ove kampanje.

Nastavljamo dalje u borbi za svakog čovjeka i kvaltetniji život svih stanovnika našeg prekrasnog zavičaja.