Oluja'95

Čestitka predsjednika Županijske skupštine Marka Borasa Mandića povodom Dana pobjede i Domovinske zahvalnosti i Dana hrvatskih branitelja

zastava

U ime svih članova Skupštine Primorsko-goranske županije i svoje osobno svim građanima Republike Hrvatske upućujem čestitke povodom obilježavanja Dana pobjede i Domovinske zahvalnosti i Dana hrvatskih branitelja.

Današnji je dan prilika za podsjetnik na sve ono što je Hrvatska svima nama: jedina, lijepa, hrabra, posebna…naša.

Danas slavimo dan ponosa i vječne zahvalnosti hrvatskim braniteljima koji su nam omogućili život u samostalnoj i neovisnoj državi.
Uz zahvalu i sjećanje s najvećim poštovanjem ostaje nam trajna obveza da budućnost gradimo uređujući moderno i napredno društvo, i da trajno uklonimo sva obilježja nazadnih ideologija iz prošlosti.

Svjedočimo danas patnji naroda Ukrajine koji je primoran braniti svoju državu od agresora, suosjećajući i pomažući kako su i nama pomagali u Domovinskom ratu, ali upravo zbog toga više nego ikada, svjesni smo veličanstvene hrvatske pobjede 5. kolovoza 1995.

Sretan vam Dan pobjede i Domovinske zahvalnosti i Dan hrvatskih branitelja!


Izvor: https://www.pgz.hr/objave/cestitka-predsjednika-zupanijske-skupstine-marka-borasa-mandica-povodom-dana-pobjede-i-domovinske-zahvalnosti-i-dana-hrvatskih-branitelja/