Lokalni izbori 2021.

Crikvenica je bolja, jača i razvija se uz dobro vodstvo na čelu s Damirom Rukavinom

22.05.2021.
Predsjednik Hrvatske demokratske zajednice, g. Andrej Plenković je danas u Crikvenici dao podršku kandidatu HDZ-a za gradonačelnika Crikvenice, Damiru Rukavini i kandidatu za župana Gariju Cappelliju.

Svi stanovnici ovog kraja, kao i posjetitelji, mogu vidjeti zaista ogroman napredak u razvoju infrastrukture, uređenju grada, izgradnje objekata i sportske dvorane, lukobrana i uređenja plaža. Crikvenica, Selce, Dramalj ni Jadranovo nisu onakvi kakvi su bili prije mandata Damira Rukavine. Čvrsto vjerujem da će nakon uvjerljivog vodstva u prvom krugu, većina njegovih sugrađana dati svoju podršku Damiru Rukavini za još četiri godine upravljanja ovim gradom - poručio je Andrej Plenković.

Posebno ističe kako Gari Cappelli, HDZ-ov kandidat za župana Primorsko-goranske županije, ima njegovu potpunu podršku te da je kandidat s velikim iskustvom u diplomaciji, osoba koja jako dobro poznaje županiju, a svojim svježim i novim idejama potvrđuje veliku predanost naše vlade za razvoj ove županije.

Šezdeset tisuća ljudi reklo je da želi promjene u ovoj županiji. Samo ću još jednom ovdje ponoviti: Zlatko, odmori se! Zaslužio si - poručio je kandidat za župana Gari Cappelli.

Prisutnima se obratio i Oleg Butković, predsjednik županijske organizacije HDZ-a, ističući mnogobrojne uspješne projekte koji su u Crikvenici napravljeni za mandata Damira Rukavine, a posebno ukazujući na projekt lukobrana. Ističe kako je lukobran uspješni projekt gdje su povučena sredstva iz europskih fondova, a koji je financiran u 100% iznosu, te ga provodi Ministarstvo mora, prometa i infrastrukture.

Damir Rukavina ima moju punu potporu za novi mandat jer je Crikvenica bolja, jača i razvijenija - poručuje Butković.

Vladi RH zahvalio se i Damir Rukavina, poručujući kako je uz dobru komunikaciju i potpunu podršku osigurana i kvalitetno uložena sredstva.

S ponosom mogu prošetati svim našim mjestima i ovim predivnim gradom u koji smo u moja tri mandata uložili jako puno sredstava. Učinili smo Crikvenicu jednim predivnim gradom za život i za turizam - kaže Rukavina.