IZBORI 2020

Drugi krug izbora

U nedjelju 6. prosinca 2020. godine održati će se drugi krug izbora na kojem se biraju članovi županijskog odbora HDZ-Primorsko-goranske županije i članovi izaslanici na Opći sabor HDZ-a.
Izbori HDZ

Izbori za članove županijskog odbora HDZ-a Primorsko goranske županije i članove (izaslanike) na Opći sabor HDZ-a održat će se u nedjelju 6. prosinca 2020. godine na biračkim mjestima u općinskim i gradskim organizacijama HDZ-a na kojima su se održali i izbori 22. studenoga 2020. godine, u vremenu od 8,00 do 19,00 sati.

Članovi skupštine županijske organizacije HDZ-a Primorsko goranske županije koju čine članovi (izaslanici) izabrani na izbornim skupštinama općinskih i gradskih organizacija i članovi (izaslanici) po položaju (članak 16. stavak 2. Pravilnika) mogu se kandidirati, birati i biti birani:

  • za članove županijskog odbora
  • za izaslanike na Opći sabor HDZ-a

Županijsko izborno povjerenstvo će po završetku kandidacijskog postupka utvrditi ispravnost potpisa potpore i pravovaljanost kandidatura, utvrditi liste  kandidata (izborne liste) te ih odmah po utvrđivanu javno objaviti, a obavezno na mrežnim stranicama županijske organizacije HDZ-a.

Poziv za sudjelovanje na izborima možete pronaći OVDJE