HDZ Kastav donirao dječjem vrtiću Vladimir Nazor Kastav

30.12.2021.
HDZ GO Kastav donirao dječjem vrtiću Vladimir Nazor Kastav didaktičke igračke za djecu s poteškoćama u razvoju

Obzirom da je vrijeme blagdana i darivanja, u ime HDZ GO Kastav, gradski vijećnici Irena Kukurin Barić i Leon Kunišek simbolično su uručili dio poklona ravnateljici DV Vladimir Nazor Kastav, Heleni Ninković Budimlija.

Kao predstavnici organizacije koja je svjesna da na mladima svijet ostaje i koja aktivno uključuje mlade u svoje aktivnosti, želja nam je pomoći u odrastanju naših najmlađih kojima je potrebna naša pomoć, istaknula je predsjednica gradskog ogranka HDZ-a Kastav, Irena Kukurin Barić.

Donirane su didaktične igračke u vrijednosti od 2.000,00 kn s ciljem opremanja senzorne sobe u vrtićkom objektu na području grada Kastva.

Za istaknuti je i EU projekt “Podrška djeci s teškoćama u razvoju, problemima u ponašanju, te djeci slabijeg socijalno-ekonomskog statusa – Za sretnije djetinjstvo” u iznosu od 2.469.954,58 kuna u organizaciji Općine Viškovo, Grada Kastva i Dječjeg vrtića Zlatna ribica iz Kostrene, čime se opremila senzorna soba na području općine Viškovo za navedene JLS. Uz to,  želja nam je i u vrtićkim kapacitetima na području našega grada opremiti senzornu sobu te djeci s poteškoćama u razvoju osigurati svakodnevnu rehabilitaciju,  istaknuo je liječnik Leon Kunišek.

Irena Kukurin Barić, predsjednica HDZ GO Kastav, u svoje osobno ime i u ime članova Gradskog odbora, zaželjela je ravnateljici, svim djelatnicima i dječici puno uspjeha u daljnjem radu te sretne blagdane.