LOKALNI IZBORI 2021.

Josip Ostrogović za "Otvoreno": "Riječanke i Riječani, budite moj tim za promjene u Rijeci!"

14.05.2021.
Josip Ostrogović istaknuo se u posljednjem televizijskom sučeljavanju pred prvi krug lokalnih izbora 2021, te pozvao sve građane Rijeke da svojim glasom podrže promjene koje Rijeka treba i zaslužuje!

U HRTovoj emisiji "Otvoreno" održano je posljednje sučeljavanje prije prvog kruga lokalnih izbore, koji će se održati 16. svibnja. U studiju je gostovalo pet kandidata koji prema anketi prelaze pet posto, a među kojima je bio i kandidat HDZ-a Josip Ostrogović. 

Posljednje sučeljavanje nije otkrilo ništa novo – financije Grada Rijeke su opterećene dugovima i kreditima, projekti aktualne vlasti kasne ili propadaju zbog megalomanskih zamisli, a osobe koje vode grad posljednjih godina kunu se da će odsad biti drukčije. Zašto dosad nisu mijenjali stvari na bolje, ne znaju odgovoriti. Srećom, kandidat HDZ-a Josip Ostrogović ima rješenje, kao i program kojeg će početi primjenjivati od prvog dana stupanja na novu dužnost. Posebno se istaknuo tijekom završnih govora, gdje je poručio:

"Drage Riječanke i Riječani, izađite na izbore 16. svibnja jer mijenjamo fokus na ulaganje u Rijeku. Ulagat ćemo u vrtiće, poduzetništvo i umirovljenike, brinut ćemo o osobama s invaliditetom i promijenit ćemo urbanističku sliku Rijeke. Neću to ja napraviti sam – ja ću biti vaš gradonačelnik, prvi među jednakima. Moji zamjenici su Štefica Jagić Rađa i Serđo Bistričić, ali mi kao tim ne možemo ništa napraviti bez vas. Pomozite nam da zajedno mijenjamo Rijeku nabolje i da Rijeka postane hrvatska prijestolnica sretnog života!"