KASTAV DOMAĆIN SASTANKA PREDSJEDNIŠTAVA HDZ RIJEKA ZAPAD

Koordinacija Predsjedništava HDZ Rijeka zapad

22.05.2023.
U Kastvu održana Koordinacija HDZ Rijeka Zapad, a koja je redovno sazvana od strane predsjednika Gradske organizacije HDZ Rijeka, Josipa Ostrogovića.
Obzirom da je HDZ GO Kastav bio domaćin, nakon uvodnog govora gospodina Ostrogovića, prisutne je pozdravila i predsjednica Irena Kukurin Barić.

Dana 19. 05. 2023. je u Kastvu održana Koordinacija HDZ Rijeka zapad, a koja je redovno sazvana od strane predsjednika Gradske organizacije HDZ Rijeka, Josipa Ostrogovića.

Obzirom da je HDZ GO Kastav bio domaćin, nakon uvodnog govora gospodina Ostrogovića, prisutne je pozdravila i predsjednica Irena Kukurin Barić.

Sastanku su prisustvovali i članovi Predsjedništva HDZ GO Kastav - Leon Kunišek, potpredsjednik, Josip Gabrić, potpredsjednik, Jurica Nekić, tajnik, Nataša Juriša, član Gradskog odbora, Dario Pešut, predsjednik Mladeži HDZ Kastav, Romario Novak, potpredsjednik Mladeži HDZ Kastav i Luka Berač, član Gradskog odbora HDZ Kastav.

Na sastanku su bili i članovi Predsjedništva HDZ OO Matulji sa predsjednicom Ivom Letina, članovi Predsjedništva HDZ OO Viškovo sa predsjednicom Marinom Tomić Pujić, članovi Predsjedništva HDZ GO Opatija sa predsjednikom Markom Ćorićem, članovi Predsjedništva HDZ OO Lovran sa predsjednikom Reneom Duševićem i članovi Predsjedništva HDZ OO Mošćenička Draga sa predsjednikom Avelinom Baretićem, te gosti.

Niz projekata pokrenutih od strane HDZ-a, kako u gradu Rijeci, tako i na širem području Primorsko-goranske županije, te daljnji planovi razvoja našeg područja, bila je glavna tema ovog sastanka. Iznijeti su pojedinačni prijedlozi i smjernice daljnjeg djelovanja u smjeru razvoja, te dogovoren slijedeći sastanak u Lovranu.