Ministar Ćorić u posjetu Matuljima

Ministar Tomislav Ćorić u posjetu Matuljima gdje ga je dočekala predsjednica O.O. HDZ Matulji Iva Letina, zajedno s članovima stranke.

30.08.2021.
Ministar gospodarstva i održivog razvoja Tomislav Ćorić se u Matuljima susreo s predsjednicom O.O. HDZ Matulji i potpredsjednicom općinskog vijeća Matulji Ivom Letinom te su dogovorili daljnju suradnju s ministarstvom. Susretu su također prisustvovali načelnik općine Matulji Vedran Kinkela i saborska zastupnica Majda Burić.
Ministar Ćorić i Iva Letina

Danas je  ministar gospodarstva i održivog razvoja Tomislav Ćorić  posjetio Matulje gdje su ga dočekali članovi O.O. HDZ Matulji te predsjednica O.O. HDZ Matulji i potpredsjednica općinskog vijeća Matulji Iva Letina. Ovo je bila prilika kako bi se pokazali rezultati ostvareni na Lokalnim Izborima 2021., te je na  prethodnim  Izborima dokazano da HDZ jača u PGŽ-u, što potvrđuje i to da je predsjednica O.O. HDZ Matulji Iva Letina izabrana za potpredsjednicu općinskog vijeća Matulji te će za dvije godine preuzeti mjesto predsjednice općinskog vijeća Matulji. Tijekom razgovora s našim ministrom smo predstavili naše planove, programe i projekte koje ćemo provesti u sljedeće 4 godine kako bi poboljšali životni standard u Matuljima. Također ovome susretu su prisustvovali načelnik Općine Matulji Vedran Kinkela i saborska zastupnica Majda Burić, te je dogovorena buduća suradnja Općine s Ministarstvo gospodarstva i održivog razvoja.

Autor slike: J.Dž.

Autor teksta: J.Dž.