Konstituirajuća sjednica Općinskog vijeća Općine Matulji

Na konstituirajućoj sjednici prisegu su položili Letina, Barak i Lipovac

16.06.2021.
Matulji- jučer, 15. lipnja 2021, se održala prva konstituirajuća sjednica Općinskog vijeća Matulji i to u novom sazivu gdje su naši članovi , predsjednica O.O. HDZ Matulji Iva Letina , te potpredsjednik O.O. HDZ Matulji Ivan Lipovac i naš član O.O. HDZ Matulji Igor Barak , svečano položili prisegu.

Matulji-  jučer, 15. lipnja 2021, se održala prva konstituirajuća sjednica Općinskog vijeća Matulji i to u novom sazivu, gdje su naši članovi i novi vijećnici , predsjednica O.O. HDZ Matulji Iva Letina , te potpredsjednik O.O. HDZ Matulji Ivan Lipovac i naš član O.O. HDZ Matulji Igor Barak , svečano položili prisegu.

Na jučerašnjoj  prvoj sjednici Općinskog vijeća Općine Matulji , svakako najzanimljivija tema je bila ta za izbor predsjednika Vijeća, gdje na prvoj sjednici nije izabran, te će se  prolongirati konstituiranje “lokalnog parlamenta” za narednu sjednicu koja po zakonu mora biti održana unutar mjesec dana.

Svakako će naši članovi u vijećnici pružiti dostojanstvenu borbu za napredak  i  bolji život  u Matuljima,  jedino tako možemo zajedno naprijed , jer svih ovih godina u Matuljima nije bilo većih pomaka na bolje i to pogotovo za stanovnike Matulja . Zato će naši članovi u Vijeću pokušati ostvariti ciljeve za koje smo se zalagali u kampanji , a to je bolji život u Matuljima.

autor  slike: poduckun.net

autor teksta: J.Dž.