Lokalni izbori 2021.

Nikola Grgurić najavio kandidaturu za gradonačelnika grada Raba Denis Deželjin predstavljen kao kandidat nositelja liste

01.04.2021.
U četvrtak, 1. travnja, 2021. godine, povodom nadolazećih lokalnih izbora, g. Nikola Grgurić predstavio je svoju kandidaturu za gradonačelnika Grada Raba, a kao kandidat nositelja liste, predstavljen je g. Denis Deželjin.

Na samom početku sve prisutne pozdravio je Ministar mora, prometa i infrastrukture, g. Oleg Butković ističući kako je grad Rab u zadnjih nekoliko godina napravio veliki iskorak u rastu i razvoju. Za takav rezultat i realizaciju razvoja potrebna je suradnja svih dionika kako bi se, uz očuvanje prirodnih i kulturnih vrijednosti grada, unaprijedio život lokalnog stanovništva, uz poseban naglasak na postizanje visoke razine zadovoljstva turista.

Posebna zasluga temeljem vidljivih rezultata ide g. Grguriću na dosadašnjem uspješnom vođenju grada. Od strane Ministra predstavljen je kao jedan od najboljih gradonačelnika u Hrvatskoj. 

Razvoj grada Raba dokazuje da je g. Nikola  jedan od najboljih gradonačelnika u Hrvatskoj iz razloga jer je proaktivan, a i koalicijski partneri pokazali su da provode politiku uključivosti“ istaknuo je ministar. 

Polazeći od rezultata rada i uspjeha, predstavljeni kandidati oduvijek su politiku doživljavali kao odgovoran i zahtjevan posao.
U svrhu lakšeg praćenja realizacije postavljenih ciljeva „za ovaj grad najbolji je kontinuitet vlasti  i uz našu podršku i podršku ove vlade  te ovim kandidatima građani mogu očekivati samo daljnji razvoj zajednice“ za kraj dodao je Ministar.  

Također, predloženi su prioriteti budućeg razvoja te daljnje smjernice podizanja rasta i razvoja grada.