OO HDZ Matulji u posjetu Europskom parlamentu u Bruxellesu

Predsjednica OO HDZ Matulji Iva Letina i predsjednik mladeži OO HDZ Matulji Jakov Džafić u posjetu Bruxellesu

01.04.2023.
Ovog su tjedna predsjednica OO HDZ Matulji Iva Letina i predsjednik mladeži OO HDZ Matulji Jakov Džafić posjetili Europski parlament u Bruxellesu.

Na poziv hrvatske zastupnice u Europskom parlamentu Sunčane Glavak, predsjednica OO HDZ Matulji Iva Letina kao članica delegacije Zajednice žena HDZ „Katarina Zrinski“ Primorsko-goranske županije , boravila je u dvodnevnom posjetu Brusellexu.

Delegacija Zajednice žena HDZ „Katarina Zrinski“  Primorsko-goranske županije posjetila je Europski parlament kako bi se pobliže upoznala s radom i programima Europske unije, te radom ureda zastupnice Sunčane Glavak, s naglaskom i ciljem promicanja osnovnih načela zajednice : obitelji kao osnovne zajednice, borbe protiv nasilja nad ženama i djecom, jačanja pozicije žena u politici i jačanja ravnopravnosti između žena i muškaraca kao jedne od temeljnih vrijednosti Europske unije.

Predsjednik mladeži OO HDZ Matulji Jakov Džafić na poziv ureda euro zastupnika Karla Resslera i Zaklade hrvatskog državnog zavjeta posjetio je također Europski parlament s ciljem boljeg upoznavanja rada parlamenta i načela Europske unije.