Premijer Andrej Plenković u Opatiji se sastao sa predsjednicima HDZ Rijeka Zapad

26.08.2022.

U petak, 26. 08. 2022. godine, prilikom službenog posjeta Opatiji, premijer Andrej Plenković, u pratnji podpredsjednika Vlade i ministra mora, prometa i infrastrukture Olega Butkovića i ministra gospodarstva i održivog razvoja Davora Filipovića, u hotelu "Milenij" sastao se s predsjednicima gradskih i općinskih organizacija HDZ Rijeka Zapad.

Obzirom da su na prošlim lokalnim izborima izabrani i neki novi predsjednici  i podpredsjednici stranaka, sastanak je upriličen kako bi se premijer i osobno upoznao sa ljudima, te kako bi saznao najbitnije informacije vezano uz rad u jedinicama lokalne samouprave, te problematici  koju treba rješavati. Isto tako, stavljen je naglasak na buduću koordinaciju sa nacionalnim nivoem, a sa ciljem što boljeg uključivanja u zajedničku, što kvalitetniju suradnju sa ciljem boljitka i razvoja lokalnih sredina.

Od strane premijera Andreja Plenkovića i ministara - Olega Butkovića i Davora Filipovića dobili smo potporu, te dogovorili daljnju suradnju i koordinaciju.