Lokalni izbori 2021.

Službena objava kandidature za gradonačelnicu Grada Delnica

29.03.2021.
Ivana Pečnik Kastner objavila je svoju kandidaturu za gradonačelnicu Grada Delnica. Na konferenciji prigodnim govorom obratili su se i Ministar mora, prometa i infrastrukture Oleg Butković te državna tajnica Majda Burić.
Oleg Butković Ivana Pečnik Kastner Majda Burić

U petak 26.03.2021. na press konferenciji Ivana Pečnik Kastner objavila je svoju kandidaturu za gradonačelnicu Grada Delnica. Na konferenciji prigodnim govorom obratili su se i Ministar mora, prometa i infrastrukture Oleg Butković te državna tajnica Majda Burić koji su tom prigodom izrazili potpunu podršku i potporu Ivani Pečnik Kastner koja se u svom obraćanju medijima kratko predstavila i navela svoje viđenje budućnosti Grada Delnica te neke temeljne odredbe svog programa.

Gđa. Ivana Pečnik Kastner, dipl. ing. šumarstva, koja živi i radi u Delnicama naglasila je činjenicu da Gorski kotar zauzima više od 35%  kopnenog dijela PGŽ, a Delnice su njegovo gospodarsko, političko i administrativno središte. Svjesna je velikih potencijala Gorskog kotara i Delnica, ali je sigurna kako oni nisu dovoljno iskorišteni.

Zato je kao osnovu svog programa istaknula mjere koje bi dovele do iskoristivosti geostrateške prednosti Delnica i prirodnog potencijala kraja. Gđa.Kastner smatra da ima viziju, snagu, znanje, tim mladih i sposobnih ljudi. Sve to može ponuditi sumještanima, da zajednički osiguraju ubrzani razvoj svog područja i bolji životni standard.

Gđa. Kastner se zahvalila Ministru Butkoviću na njegovom dolasku i pruženoj potpori i apostrofirala svoju namjeru da usko surađuje s Vladom i Ministarstvima jer u tom zajedništvu također vidi ključ uspjeha u realizaciji svojeg programa.

Nakon press konferencije članovi GO Delnica i državna tajnica Majda Burić podijelili su maslinove grančice građanima i građankama Grada Delnica te darovali štičenika Doma za starije i nemoćne Domska vila Vinka..