Lokalni izbori 2021.

"SNAGA, IMPULS, ZAOKRET"

Danas je Gari Cappelli predstavio svoju kanidaturu za župana Primorsko-goranske županije.
Komadina i drugi iz SDP-a taj projekt su na početku opisivali kao "dijete SDP-a i buduću apoteku", a nakon 20 godinu tu je samo niz problema i smrad...
Gari Cappelli i Oleg Butković

Danas sam predstavio svoju kandidaturu za župana Primorsko-goranske županije. U utrku sam krenuo s Marišćine, gorućeg i vrlo ozbiljnog problema našeg kraja, s jasnom porukom da preuzimam odgovornost i nudim rješenja. 

Županijski centar za gospodarenje otpadom Marišćina je simbol vladanja sadašnjeg župana Zlatka Komadine. Komadina i drugi iz SDP-a taj projekt su na početku opisivali kao "dijete SDP-a i buduću apoteku", a nakon 20 godinu tu je samo niz problema i smrad koji muči građane okolnih mjesta. To je projekt Komadine i klasičan primjer kako prebacuje probleme na državu, nakon što 20 godina nema rješenja za Marišćinu. To je njegov izum - odabrao je poziciju, određivao koga zapošljavati i uhljebljivati po stranačkoj liniji. To je jedini projekt koji se mogao riješiti bez sudjelovanja i uplitanja države, a ni nakon utrošenih 300 milijuna kuna nema ništa od toga.

Dosta je prebacivanja odgovornosti i inertnosti aktualne županijske vlasti koja već 20 godina nema viziju, a očito niti znanja kako riješiti aktualne probleme. Primorsko-goranskoj županiji potrebna je nova snaga, novi impuls i novi zaokret. Županiji nudim stručni tim ljudi s potrebnim rješenjima i jasnom vizijom za naš kraj.