Sretan Uskrs

USKRSNA ČESTITKA: Ohrabreni nadom i vjerom, uvjeren sam da ćemo uspješno prevladati izazove s kojima smo suočeni!

Od srca vam čestitamo Uskrs! I ove godine najveći kršćanski blagdan dočekujemo u izazovnim i zahtjevnim okolnostima. Stoga nam je više no ikad potrebno uzajamno povjerenje, razumijevanje i poštovanje. Neka nas radost Uskrsa potakne na obiteljsko zajedništvo, odgovornost i jedinstvo. Želimo da vam ovaj blagdan Uskrsa bude ispunjen mirom, zdravljem i radošću!
HDZ Uskrs 2021

Predsjednik Hrvatske demokratske zajednice i Vlade Republike Hrvatske Andrej Plenković uputio je uskrsnu čestitku, u kojoj stoji:

Uzajamno povjerenje, razumijevanje i poštovanje

Od srca vam čestitam Uskrs!


I ove godine najveći kršćanski blagdan dočekujemo u izazovnim i zahtjevnim okolnostima. Stoga nam je više no ikad potrebno uzajamno povjerenje, razumijevanje i poštovanje.  Ohrabreni nadom i vjerom, uvjeren sam da ćemo uspješno prevladati izazove s kojima smo suočeni. Neka nas radost Uskrsa potakne na obiteljsko zajedništvo, odgovornost i jedinstvo.

Solidarnost i spremnost za pomoć drugima


Ovo vrijeme istinske dobrote i bliskosti ogleda se i u brizi za naše bližnje. Pokažimo solidarnost i spremnost za pomoć drugima, osobito onima koji su najugroženiji u našem društvu.  Želim da vam ovaj blagdan Uskrsa bude ispunjen mirom, zdravljem i radošću.

Sretan i blagoslovljen Uskrs!