lokalni izbori 2021.

Zdenko Jakuc najavio kandidaturu za načelnika općine Lopar

01.04.2021.
HDZ-ov kandidat za načelnika općine Lopar, g. Zdenko Jakuc, 1. travnja, 2021.godine u prostoru općinske vijećnice Lopar predstavio je svoju kandidaturu za nadolazeće lokalne izbore.
Zdenko Jakuc najavio kandidaturu za načelnika općine Lopar

Član sam HDZ-a od 2006 godine, obiteljski čovjek, otac dva sina koji želi povećati kvalitetu života općine “ u svom uvodnom izlaganju prisutnima je poručio Jakuc. 

Nakon uvodnih izlaganja, istaknuta je važnost sinergije stanovnika i zaposlenika Općine jer se upravo ispravnim, zajedničkim djelovanjem postiže kvaliteta rasta i razvoja i to na svim segmentima. Ljudski potencijali naime, predstavljaju stup svakog poslovnog subjekta.

Želim nastaviti sa velikim infrastrukturnim projektima“ posebno je istaknuo Jakuc. 

U ostvarenje tog cilja važno je uključiti dionike,  točno definirane socijalne programe koji se odnose na stambeni smještaj, brigu o djeci vrtićke dobi, školske djece, otvaranje dvorana, pomoći starijim, nemoćnim osobama i socijalno ugroženim građanima da bi se unaprijedio standard građana nadodao je Jakuc.
Jakuc je izdvojio činjenicu da treba fokusirati napore na nastavak razvoja postojećih projekata i implementiranjem novih prema prioritetima u koje spadaju; ulaganje u nove receptivne sadržaje turizma, jedan je od primjera navedenog. 

Veliku podršku kandidatu dao je i sadašnji načelnik Općine, g. Josip Borić te Ministra mora, prometa i infrastrukture, g. Oleg Butković posebno istaknuvši kako je općina Lopar pravi primjer dobre, transparentne i kvalitetne suradnje lokalne i državne vlasti kojom se postiže kvalitetan rast i razvoj lokalne samouprave.